Радио парк фестът на Българското национално радио продължава на Голямата поляна

...
Радио парк фестът на Българското национално радио продължава на Голямата поляна
Коментари Харесай

Радио фест в Южния парк в София

Радио парк фестът на Българското национално радио продължава на Голямата поляна в Южния парк в София. Днес е вторият ден от самодейността, която събира най-хубавата българска поп-, рок- и хип-хоп музика, предават от БНР. В тазгодишното издание на феста Националното радио показва и акцията си против разпространяването и използването на опиати „ Избери живота “.

За най-малките програмата през днешния ден продължава с песни и музикални игри. В 11 часа има рисувателна работилница, а в 11,30 – спортни игри. В 10 часа за искащите има и подготовка по лека атлетика.

В 18 часа на сцената ще излезе младата група Ива. Тя завоюва присъединяване в тазгодишното издание на фестивала като премия от състезанието „ Пролет “ на БНР. В 19 часа е ред на Мартен Роберто – определена от него музика звучи всяка седмица по Радио София. В 20 часа на сцената ще се качи Орлин Павлов, който е едно от лицата на акцията на БНР „ Избери животта “.

В 21 часа е ред на огромният победител в състезанието „ Пролет “ с 3 награди Jeremy? Те ще бъдат за трети път на сцената на Радио парк фест.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР